АМСТДЕРДАМ

Се фалеле тројца пријатели кој има поголем к*р со тоа кој колкав збор може да истетовира на него.
Првиот го вади и читаат: ИСТАНБУЛ...
Вториот го вади и читаат: АМСТДЕРДАМ...
Третиот го вади и се чита само: WY, другиве двајца умираат од смеење...
Го растегнува баткава и читаат текст: WELCOME TO NEW YORK CITY AND HAVE A NICE DAY.

Вицотека: 

Вицотека

 • Тато ти што сакаше, машко или женско дете?
  - Ништо бе сине, јас само сакав убаво да си поминам!

 • Ново! Од денес, поради огромниот интерес, во нашиот локален центар почнуваме и со настава за жени!
  Заради инсистирањето на мажите -...

 • Na času seksualnog vaspitanja, učitelj nacrta na tabli penis i pita decu da li znaju šta je to.
  Perica prvi diže ruku i kaže:
  •...

 • Доаѓа Ставре во Њујорк и изнајмува стан. Во него полно глувци. Сака да пријави кај газдата, ама не знае англиски.
  Го вика, овој го...