Плави картони

Отишол Трпе на уролог.
- Докторке многу ми е незгодно да ви кажам ама кога си го мавам некако ми шкрипи!
- Е ај соблечи се, да видам.
И оваа го фатила и почнала да го мава.
- А бе Блажо, ништо не се слуша!
- Побрзо, побрзо...
- Пак ништо не се слуша!
И Блажо свршил и целата ја избербатил.
- Срам да ти е, перверзњак ни еден, што не одиш во јавна куќа!?
- А бе и таму сум бил, ама овде е со плави картони!

Вицотека

 • Кога Чак Норис јаде кикирики,
  он точно знае која е Кики а кој е Рики!

 • Некој човек си водел крава по пат. Го сретнал соседот со кого баш не му биле добри односите и со искривен поглед прашал:
  - Каде го...

 • Ги создал Господ мажот и жената, го погледал прво мажот и рекол:
  - Еј, ти супер си испаднал!
  Потоа ја погледнал жената и рекол:...

 • Го прашале зајакот: Која е твоја најголема желба?
  Да научам да играм шах?
  Зашто токму шах?
  Да можам да го изедам ловецот!