Се си знаеш

Си дошол мажот од работа и и рекол на жената:
- Жено ќе ти кажам една гатанка, ако погодиш што е ќе го шетаме кучето, а ако не тогаш право во спална ќе имаме секс.
И почнал: Дали знаеш што е тоа слатко мало влакнесто и прави мјау...мјау , жената не сакајќи секс одговорила крокодил, а на тоа мажот и рекол:
- Се си знаеш ѓаволче едно... ајде сега право вo кревет.

Повеќе од ВицотекаКако е машки род од буба мара?

Попаметниот попушта - Нервно!

Оди жена во аптека и бара од аптекарот да и даде арсен. Аптекатор ја прашува зошто ти е арсенот? Жената: Па за да го... + повеќе

Отишол војник во дуќанчето во касарната и побарал: - Дајте ми боја за чевли број 37. Продавачот: - Извинете, нема врска... + повеќе