Издржи душо

Затвореник конечно бега од затвор по цели 15 години одлежани во него. Уште првиот ден влегува во куќа за да краде пари и оружје.
Во спалната начекува брачен пар во кревет. Го заврзува мажот за столче, а девојката за креветот. Потоа се качува вр девојката и ја бакнува по вратот и оди во бањата. Потоа мажот и вели на жената:
- Слушај жено. Овој човек е многу опасен погледни му ги алиштата со години бил во затвор. Го видов како те бакнува сигурно не осетил жена долго време. Прави како што ќе ти каже и ако бара секс не се противречи оти ќе не убие. Издржи душо, те сакам!
Жената му рекла:
- Извини ама не ме бакнуваше. туку ми шепнуваше на увото. Ми рече дека е геј и дека си му изгледал слатко. Ми побара вазелин и му кажав дека е во бањата. Па ти не се противречи и прави што ќе ти каже! Издржи душо, и јас те сакам.

Вицотека:

Повеќе од ВицотекаШто прави плавуша кога нејзиниот дечко ќе и рече дека и треба повеќе простор? Ги вади крајниците

Оди човек во продавница и му вика на продавачот: Имате лепак за глувци? На ова продавачот одговара: Зошто? Да не ти се... + повеќе

Обама му ѕвони на Путин на црвениот телефон: - Да те замолам за услуга. Нашата фабрика за кондоми изгоре и итно ни... + повеќе

Мочаат под едно дрво зајакот и магарето. Магарето - Зајко, зошто курето ти е со цртки. Зајкото - Е, па за секоја... + повеќе