Викаш, викам

Дечко прашува девојка:
- Душо, викаш кога водиш љубов?
- Да, викам - вели девојката.
- Па тогаш викни ме кога ќе ти се води љубов

Повеќе од ВицотекаРаговараат двајца пријатели: - Ти другар сакаш дебели жени? - Не! - Сакаш жени што прдат? - Не бе! - А фригидни жени... + повеќе

Некоја загрепчанка се омажила за кумановец. За време на свадбата, кумановецов се сторил дрво пијан, па вечерта кога... + повеќе

Два полицајци седеле и едниов гледа телевизија а другиот збори на телефон. Првиот го спушта телефонот и вика: - Ииии,... + повеќе

Судијата го прашува крадецот: - Оженет сте ? - Не сум и никогаш не се женам !!! - Штета, толку паметен човек си, а... + повеќе