Јес!!

- Како на англиски ќе кажете дека во недела бабата нема да ви дојде на ручек?
- Јес!!

Повеќе од ВицотекаBili smo odjeveni i spremni za pokret na novogodišnju proslavu. Upalili smo noćno svjetlo, uključili automatsku... + повеќе

Што е најлошо што може да му се случи на лилјак ? Да го фати пролиф додека спие!

Влегува убиец во една куќа и внатре ги затекнува мажот и жената. Ја прашува убиецот жената: - Како се викаш? - Ана. -... + повеќе

Застанува Трпе да се измери на вага и го вовлекува стомакот. - Тоа нема да ти помогне - му вели Трпана. - Помага,... + повеќе