350 денари

Влегува Трпе кај забар и му вели:
- Колку ти е вадење?
- 500 денари.
- А без анестезија?
- Така, 350 денари!
- Добро тогаш, само откорнете го и готово.
- Браво, би било добро сите мои пациенти да се вака храбри. Кажете ми за кој заб се работи.
- Трпано, кажи му кој заб те боли!

Повеќе од ВицотекаРаспусто – оти е роден на 10 јуни Лагата – оти има куси нозе Резило – пошол да си купва патики по влечки и по чорапи... + повеќе

Професорот влегува на час и затекнува еден како нешто чепка околу радијаторот. Професорот: Ти, ти што чепкаш таму место... + повеќе

Зошто мажите немаат средовечна криза? Заглавуваат во адолесценција.

Која песна ја пеат пингвините кога ке се опијат? - Неке птице никад не полете!!!