На 15 септември

Трпана се мажи по четврти пат, и тоа со Трпе. Гледа Трпе и се чуди:
- Како ма ти три пути мужена, а невина!
- Е, како, првиот ми беше Турчин, ќе му замешам, ќе му поиграм и овој ќе сврши. Оној вториот еден Француз само на лижење мислеше. А третиот што да ти кажам еден СДСМ-овец, и само викаше "НА 15 СЕПТЕМВРИ", и така си останав...

Повеќе од ВицотекаСтар човек на седумдесет години заминал на нудистичка плажа. За да добие членарина за нудистичката плажа мора да помине... + повеќе

Policajac Fati: - 'Ajde Fato, da čujemo kako se dogodilo to silovanje? Fata: - Evo ovako, prvo me je bacio na zemlju,... + повеќе

Сеќам се мама к’д ми викаше: К’д ќе пораснеш да ти даде господ да имаш лоши деца како што си ти! Ете гу с'г она ги чува... + повеќе

Зборуваат двајца полицајци еден со друг. - Дали имаш слушнато дека на Маркс имало луѓе. - Море колку си глуп, не се... + повеќе