Мама на продажба

Малиот Трпе му вика на татка си.
- Тато ај да ја продадеме мама?
- Е што ти текна?
- Е па ја више не ја цицам, ти не ја работиш, а ја храниме само за комшиите!

Повеќе од ВицотекаЗошто плавуша става шампон во супата? - Бидејќи на него пишува дека е свеж лимон.

Тој: Дали ќе се омажиш за мене ? Таа: Имаш ли стан ? Тој: Не.. Таа: Имаш ли BMW ? Тој: Не.. Таа: Зимаш ли плата? Тој:... + повеќе

Мујо го прашува Хасо: - Хасо, има ли татко ти бркови? - Не. - Епа, тогаш сум ја видел мајка ти.

- Која е разликата помеѓу поранешните и денешните штркови? - Порано штрковите носеа деца, а денес грип.