Друг кондом

Трпе се јавува на брза помош:
- Ве молам доаѓајте брзо, син ми голтна кондом!!
После 5 минути ете ти го Трпе пак се јавува во брза помош.
- Еј, слушајте, не доаѓајте најдов друг кондом!

Повеќе од ВицотекаМујо го прашува Хасо: - Хасо, има ли татко ти бркови? - Не. - Епа, тогаш сум ја видел мајка ти.

Трпе му вели на својот колега од работа: - Одвај чекам да појдам дома и да ги соблечам гаќичките на жена ми. А колегата... + повеќе

Оди Трпе во трафика и купува цигари. Гледа на кутијата пишува "Пушењето предизвикува импотентност". Се враќа и му вика... + повеќе

Се шетал Итар Пејо во Лондон и барал место за да си ги задоволи машките потреби. Влегол во една јавна куќа. Се наредиле... + повеќе