Оче згрешив

Отишла Трпана во селската црква да се исповеда.
- Оче згрешив, се сексав со попот Ставре од другата црква. Голем грев ли е тоа?
- Најголем ќерко, ти припаѓаш тука, на оваа црква!

Повеќе од ВицотекаГо прашува учителката Јован: - Кажи ми јоване, една случајност. Јован: - Моите мама и тато се венчаа во ист ден.

Мажот, лекар се кара со својата жена, домаќинка за време на појадокот, бесен бега од масата и вели: - И да знаеш,... + повеќе

Играле фудбалски натпревар Германија и Англија. Англичаниве изгубиле и четворица нервозни навијачи начекале некоја... + повеќе

Трпана неколку месеци не е арна, ослабена, безвољна, замислена... Направи сите прегледи, крв, мокраќа, ЕКГ... и се е во... + повеќе