Кукла

Трпе си ја однел ќеркичката на работа. И кога се вратиле таа го прашува:
- Тато, зошто твојата секретарка ја викаш кукла?
Трпе засрамен објаснува:
- Па, види, таа е многу добра секретарка, брзо куца, знае многу добро да работи на компјутер и многу убаво кафе вари. Е затоа ја викам кукла.
- Ааааа, а јас мислев затоа што ги затвара очите кога ќе ја легнеш!

Повеќе од ВицотекаАло, злато, куде е кафе не можу да га најду? - Абе какв муж си ти ништо неможеш да најдеш а све ти е тамо очи ке ти... + повеќе

К’д доваѓаш дома мртав пијан сс шваљерку, а на жену ти ву викаш кимнувајќи му: - Прави се дека си ми сестра!

Ќерката станува полнолетна, па мајката ја советува пред излегување: -Сега можеш да најдеш дечко, но мора да внимаваш на... + повеќе

Две плавуши си зборуват: Абе цуци, ти како го купи тоа BMW? Ами на лизинг. А ти како си го купи тој Мерцедес? Ами на... + повеќе