Диета на животни

- Зошто лавовите и тигрите во скопската зоолошка градина се толку исушени?
- Држат диета за да избегаат меѓу решетки!

Повеќе од ВицотекаМажот е како видео рекордер – напред, назад, напред, назад, ..eject!

Која е разликата помеѓу машки и женски нозе? Помеѓу машките секогаш е истиот к*р!

Која е разликата помеѓу Македонец и Леси ? - Леси секогаш се враќа дома, - Македонец кога ќе отиде во Европа, никогаш... + повеќе

Мара му се жали на Блажо: Зошто мажите кои секоја недела спијат со различни жени се фраери, а жените кои спијат со... + повеќе