Učiteljica propituje prvake

Učiteljica propituje đake prvake na času:
• Deco, šta dobijate od kokoški? • Jaja!
• Odlično, a šta dobijate od svinja? • Meso!
• Veoma dobro, a šta dobijate od krave?
• Domaći zadatak!

Повеќе од ВицотекаЗастанува плавуша човек на улица и го прачува: Се извинувам дали можете да ми кажете што значи I don't know? Не знам -... + повеќе

Се враќа синот од школо дома и му вика на татко му: - Тато, јас сум педер! Таткото: - Абе седни учи таму, педер бил... + повеќе

Жената му вели на мажот: - На еден питач му дадов цела чинија супа и сто денари! - И тој ја изеде супата? - Да! - Е,... + повеќе

Разговараат тројца пациенти во психијатриска чекална Првиот: - Јас сум Исус Христос и мене Бог ме прати да го спасам... + повеќе