Bračni problemi

On:
• Kurvo!
Ona:
• Kurve se jebu za pare!
On:
• Kurvo volonterko!

Повеќе од ВицотекаАло насмевни се

- Па добро ќерко нели те учев кога ќе те допира горе да викаш "Don't", а кога ќе те допира долу да викаш "Stop". - Па... + повеќе

Примам ноќеска СМС сас прашање: Требав ли ти дрва? Ја напиша: НЕ Станују сабајле, гледам у двор, од 5 кубика, ни едно... + повеќе

Која е разликата помеѓу пес и оженен маж ? - Никаква ни едниот ни другиот не ја дираат домаќинката, а комшиката би ја... + повеќе