Hvala Bogu

• Hajde sine, pozdravi čiku! Kako se ono kaže kad gosti odlaze?
• Kaže se: "Hvala Bogu"!

Повеќе од ВицотекаМајката ја советува ќерката: - Ќерко немој да дозволиш уште првата вечер да ти се качи, зошто мама ќе плаче!!! Кога се... + повеќе

Што су локални избори? Локални избори су к'д треба да донесеш одлуку у кој локал ќе пиеш и колко?

Се среќаваат после долго време двајца школски другари. - Знаеш имам три деца. - Браво, како се викаат? - Најстарата е... + повеќе

Кој нема во главата има во нозете. На некои жени, тоа им е сосема доволно.