Salon lepote

Izlazi Fata iz salona lepote i krene prema Muji, koji ju je čekao na obližnjoj klupici. Kad je prišla bliže, Mujo je pogleda i reče:
• Ajde, pa barem si pokušala!

Вицотека:

Повеќе од ВицотекаСе враќа Трпе пијан во 6 сабајле и гледа како некој тип во парк прави склекови. Се врти Трпе од лева од десна страна и... + повеќе

Метереолозите предвидуваат глобално затоплување, Температурата на Антартикот се искачила на -47 степени!

Жената одненадеж се враќа дома и ја затекнува домашната помошничкa седната во скутот на мажот и. - Аууу - мажу! -... + повеќе

Плавуша му пишува писмо на доктор: - Господине доктор, се забавувам со момче веќе 5 години. Секогаш кога ќе му ја... + повеќе