Mnogo mali

Dolazi Fata kod doktora i žali se na svog Muju:
• Doktore, njemu je mnogo mali!
• Kako mali, pa koliki mu je?
• Pa ima samo 13 cm.
• Ali to je sasvim dovoljno za normalan odnos, zar ne?
• Jeste doktore, ali moj stomak odbije 5 cm, njegov isto odbije 5 cm, a sa ona 3 jebi se ti!

Вицотека:

Повеќе од ВицотекаОтишја Кумановац куде доктора и жали се: - Докторе немам апетит. - Како бе немаш апетит – чуди се доктор. - Па изеја си... + повеќе

Оди плавуша по улица и сретнува некоја жена, па и вика: - Боже, Тања, ти ли си? Леле колку си се променила од средно,... + повеќе

Што прави плавуша кога нејзиниот дечко ќе и рече дека и треба повеќе простор? Ги вади крајниците

Му го поставуваат на еден Шкот вообичаеното прашање: - Што носат Шкотите под килтот? - Во успешен ден.... кармин!