Прва

Директорот во една конфекција им вели на работничките, ако до 14h часот не завршите со зададената работа ќе ве е*ам сите со ред.
Се јавува една работничка и му вели на директорот:
Директоре може јас прва да бидам, зошто автобусот ми е во 14.30h може да ми кидне !!!

Повеќе од ВицотекаВо еден бар седат заедно еден богат и еден сиромав. Сиромавиот го прашува богатиот: - Што и купи на жена ти за роденден... + повеќе

Снаа оди кај свекрвата на гости: - Стави ми една ракија. - Ти во ред ли си? - Ќе ти дадам 100 денари! Свекрвата и... + повеќе

Трпе отишол во Бугарија на шопинг. Ја паркирал колата, и на шофершајбната напишал: - внатре нема ништо вредно. Кога се... + повеќе

Ако особата која ја сакаш се тресе кога ќе ја прегрнеш .... Ако нејзините усни се врели како жар ... Ако дахот и... + повеќе