Идиот

Зоки се вратил од училиште порано и татко му го прашува:
– Зошто си дојде толку рано? Да не избега од часови?!
– Не, туку учителката ме избрка.
– Што?! Зошто те избрка?
– Учителката покажа со стапчето кон мене и рече дека на крајот на стапчето има идиот. И јас ја прашав на кој крај ?

Повеќе од ВицотекаБитолски Бог на сексот се вика: Клај Го

Баба во село чувала 200 овци и дошла некоја новинарка да и направи интервју: Кажи ни бабо како успевате да ги чувате... + повеќе

- Денес потрошив 6000 денари - се пожали еден скржавец на својот сосед. - Аууу, а за што си ги потрошил? - Купив 100... + повеќе

Доаѓа синот трчајќи со крвав нож во раката и вели: - Мамо, мамо, тато спие како заклан.