Маскенбал

Влегува човек во аптека и вели на аптекарката:
-Ве молам дајте ми еден презерватив.
Аптекарката му дава тој го пробува и вели:
- Извинете може ли поголем број.
- Може повелете.
Тој за 2 минути излага и вели:
- Се извинувам а може ли уште поголем!
Таа му дава уште еден поголем број.
Пак се враќа за 2 минути и вели на аптекарката:
- Ве молам може ли уште поголем?
Таа му дава и вели:
- Господине овој е најголем.
- Само да го пробам.
Во моментот од радозналост и текнува дека мора да види дали навистина му треба толку голем презерватив.
Кога гледа тој го наметнува на глава и му вели:
- Господине ама тоа не се става на глава.
- Знам ќе одам на маскенбал па ќе глумам к..р.
- Па господине подобро ставете си гомно во уста па глумите `ГАЗ` !!!

Повеќе од ВицотекаЗошто плавуша носи црна танга? Жали за невиноста.

Зошто на влезната врата од влашка куќа има две окца за гледање? - Горе да види кој доаѓа, долу да види што носи.

Нашите стаорци немаат намера да го напуштат бродот што тоне! Уште им трае мандатот.

Стојат Мујо и Хасо на даската за скокање на скокалницата над базенот и се спрема Мујо да скокне. Хасо му вели: - Кога... + повеќе