Која е разликата?

Која е разликата меѓу педофил и министер за образование?
Педофилот ги сака децата.

Повеќе од Вицотека- Драги, мислам дека карбураторот се наполни со вода. - Знаеш ли ти воопшто каде се наоѓа карбураторот? - Па знам драги... + повеќе

Затвореник конечно бега од затвор по цели 15 години одлежани во него. Уште првиот ден влегува во куќа за да краде пари... + повеќе

Влегува маж дрво пијан во спалната соба и и вели на жената, - Жено, многу те сакам, ајде да водиме љубов! Жената: Бегај... + повеќе

Пресретнува човек господин во костум, вади пиштол и се заканува: - Дај ми ги твоите пари! - Но, јас...јас сум...... + повеќе