Повеќе внимание

Зошто жените обрнуваат повеќе внимание на подобрување на својот изглед, отколку на подобрување на нивниот интелект?
Затоа што повеќето мажи се глупи, но многу малку од нив се слепи.

Повеќе од ВицотекаДвајца пријатели се среќаваат после 20 години и си прават домаќински муабети за своите семејства: - Што прави ќерка ти... + повеќе

Родителите го прашуваат малиот Трпе како му е во училиште со новата учителка. - Учителката ни е супер, згодничка е,... + повеќе

Пред операција, пациентот се тресе од страв. -Што ти е бре, човек? - прашува хирургот. -Докторе, ова ми е прва... + повеќе

Трпана му се дере на Трпе: - Сите мажи се говеда! - Да, драга. Апсолутно сите. - И ти исто така! - Јас сум најголемото... + повеќе