Јавна куќа

Одат тројца другари во јавна куќа.
- Јас сакам плавуша - рекол првиот.
- Јас сакам црнка - рекол вториот.
- А јас сакам некоја со големи цицки и тесна дунда - рекол третиот.
После некое време овие двајцава го чекаат третиов. Кога од ходникот доаѓа типка со големи цицки и тесна дунда и се дере:
- Кај ми побегна оној со големите раце и малото куре?

Вицотека:

Повеќе од ВицотекаСрамежлив дечко многу се заљубил во една аптекарка. Проблемот бил што не знаел како да започне разговор со неа. Еден... + повеќе

Седат двајца каубојци во салон: Каубој 1: Го гледаш оној на шанк? Каубој 2: Кој бе, десет луѓе се? Каубој 1: Оној со... + повеќе

Кој нема во главата има во нозете. На некои жени, тоа им е сосема доволно.

Трпе му вели на својот колега од работа: - Одвај чекам да појдам дома и да ги соблечам гаќичките на жена ми. А колегата... + повеќе