Педофил

Цура: Ти си педофил?!
Дечко: Молим?! Од куде ти тој?
Цура: Твоја девојка ми кажа…
Дечко: Ма она има 7 године бе што разбира!!!

Повеќе од ВицотекаМене на свадба ќе ми свири групата Youtube, нема песна батките што не ја знаат.

- Па добро ќерко нели те учев кога ќе те допира горе да викаш "Don't", а кога ќе те допира долу да викаш "Stop". - Па... + повеќе

Си било 11 годишно дете, и после 00 часот отишло у трафика да купи кикирики... И и рекол на продавачката: -Дајте ми... + повеќе

Малиот Столе го прашува дедото: - Дедо, сакаш студентка да имаш за жена? - Е, абе кој не би сакал. - Па, што не ја... + повеќе