Продавница за мажи

Влегува жена во продавница за Нови Мажи, за да си купи маж.
На влезот на првиот кат, на знакот пишува:
Прв кат:
Овие мажи имаат работа.
Втор кат:
Овие мажи имаат работа и сакаат деца.
Трет кат:
Овие мажи имаат работа, сакаат деца и навистина добро изгледаат.
Иако воодушевена од досегашната понуда, жената одлучува да продолжи.
Стига на четвртиот кат, каде на знакот пишува:
Четврти кат:
Овие мажи имаат работа, сакаат деца, вонредно се згодни и помагаат околу домашните работи.
Фала ти Боже. Блазе мене, веќе не можам да издржам!
Сепак, таа продолжува на петтиот кат, каде на знакот пишува:
Петти кат:
Овие мажи имаат работа, сакаат деца, вонредно се згодни, помагаат во домашните работи и имаат силна романтична страна.
Таа е примамена тука да застане, меѓутоа не може да се воздржи и продолжува на шестиот кат, каде на знакот пишува:
Шести кат:
Вие сте 1.214.988 посетител на овој кат.
На овој кат нема мажи.
Овој кат постои само за да се докаже дека жените е невозможно да се задоволат.
Благодариме што ја посетивте продавницата за Мажи.
За да избегне префрлања за полови предрасуди, сопственикот карши постојната, отвора продавница за Нови Жени.
Првиот кат има жени кои сакаат секс.
Вториот кат има жени кои сакаат секс и имаат пари.
Третиот, четвртиот, петтиот и шестиот кат никогаш не се посетени.

Повеќе од Вицотека- Ало, Министерство за финансии? - Грешка сте, тука е Министерство за развој! - Ништо, да не ми биде за џабе трошењето... + повеќе

Матичарот: Дали младоженецот доброволно прифаќа да го промени својот љубовен статус од Single во Married? Mладоженецот... + повеќе

Тазе Јапонски Оглас Продавам куќа, се наоѓа на повеке локации!!!

Ристе ја викнал мајка си на ручек. За време на ручекот таа забележала дека неговиот цимер – Перо, е многу згоден и... + повеќе