Чудни жени

Тој: Дали ќе се омажиш за мене ?
Таа: Имаш ли стан ?
Тој: Не..
Таа: Имаш ли BMW ?
Тој: Не..
Таа: Зимаш ли плата?
Тој: Не, ама јас те сакам......
Таа: Па не сакам да се омажам за тебе ти си клошар !!!!
Тој: (си зборува сам со себе, кога останал сам)
Имам куќа, немам стан точно,
имам две Ферари, два Поршеа, зошто би купувам BMW ???
Не земам плата, ја сум сопственик????
Хмммммм.....
Многу се чудни ова жениве денес !?!?! :)))))))

Повеќе од ВицотекаК’д ќе дојдеш дома у сред ноќ, жена ти у кревет, али још не спие. Зимаш столче и седнуеш пред њојан кревет, а на њојно... + повеќе

Зошто зборот „скратено“ е толку долг? Зошто за да го изгасиме компјутерот мора прво да кликнеме на Start? Зошто... + повеќе

Полицаец го прашува својот колега: - Ај да те видам колку си паметен, дали знаеш што е тоа: по вода плива, бранови не... + повеќе

Маж се прибира дома после средба со швалерката. Целиот мириса на парфемот на швалерката и за да се маскира малку... + повеќе