Туристичка атракција

Турист пита локален селанец:
– Имате ли тука некаква атракција за туристите?
– Имаше, ама се омажи!!!

Повеќе од ВицотекаМара имала три ќерки, и сите три биле невини. Тие се омажиле во исто време. Бидејќи биле неискусни во сексот Мара... + повеќе

Ако сме настанале од мајмуни, зошто мајмуните сеуште се живи?

Несреќно оженет човек се враќа од кафана камен пијан. Жена му отвара врата а тој и вели: - Значи, јас стварно немам... + повеќе

Како се вика свекрва на јапонски? - По Кучи Ми Фучи