Америка Франција

Pita tata sina",,Sine koga vise volis ? Mamu ili tatu.''
Sin: ,,Oboje.''
Tata: ,,A da ja odem u Pariz, a mama u Ameriku gde bi ti otisao.''
Sin: ,,U Ameriku.''
Tata: ,,Zasto.''
Sin: ,,Zato sto je bolja zemlja.''
Tata: ,,A da ja odem u Ameriku, a mama u Pariz gde bi ti otisao.''
Sin: ,,U Pariz.''
Tata: ,,Zasto.''
Sin: ,,Zato sto sam bio u Americi.'

Повеќе од ВицотекаНа час се расправаат двајца ученици и доаѓа наставникот и им вели: - Добро, што е ова цел час разговарате? Едниот му... + повеќе

Zalutao Mujo u neko zabačeno selo i pita lokalca: • Imate li neku turističku atrakciju ovde u selu? • Ma imali smo, ali... + повеќе

Ако вашата жена ве победува во тенис, менувајте го спортот, но ако вашата жена ве победува во бокс менувајте ја жената

Две плавуши решаваат крстозбор и едната ја прашува другата: - Како е правилно Ирак или Иран?