Сирење

Donese mama Perici sir, a Perica kaze:
- Mama ovaj sir ima rupice, a mama ce:
- Sine ti pojedi sir, a rupice ostavi.

Повеќе од ВицотекаЧовек си работел низ дворот на својата куќа кога атрактивната сосетка, инаку русокоса, излегла од дома. Отишла до... + повеќе

Се собрале докторите од цел свет и решиле да проверат дали русокосите се навистина глупави како што ги прикажуваат во... + повеќе

Се караат двајца педери: -Марш, педеру! -Марш ти, педериште едно старо! -А, бе ај не јади гомна! -Ти не јади гомна! -... + повеќе

Би можеле и ние да се опаметиме, но со тоа би го изгубиле националиот идентитет.