Мојата мајка

Direktoru škole zvoni telefon:
- Halo, je li to direktor?
- Da, izvolite!
- Moram Vam saopstiti da Marija Marić danas neće doći u školu.
- U redu, a smijem li znati ko zove?
- Moja mama.

Повеќе од ВицотекаЧае и Баци веќе немале од што да живеат, па Чае се одлучила на проституција. После првата ноќ се вратила дома со 102... + повеќе

Љуби го блажниот свој, но не дозволувај да те фатат.

Жена влегува во аптека и бара да купи отров. Аптекарот: - За што ви треба отровот? Жената: - За да го отрујам мажот ми... + повеќе

Плавуша се јавува на интернет провајдер подршката: - Не можам да влезам во интернет... - Сигурна ли сте дека ја... + повеќе