Ангел

Пријател на Пријателот:
Мојата сопруга е ангел!
Другиот:
Среќа твоја мојате сеуште е жива?!?!

Вицотека:

Повеќе од ВицотекаМалото зајче го прашува таткото: - Тато, тато што е ова? - Тоа е сине мазга. - А што е тоа мазга, тато? - Татко му е... + повеќе

Скопски фраер возел на автопат преку 150 км на час. По излез од тунел го сопира полиција и му вели дека ќе му ја... + повеќе

Си биле мајка, татко и син. Мајката и таткото сакале да се сексаат, ама синот сметал и првата вечер мајката го прашува... + повеќе

Испрашувале тројца лудаци колку се 2+2 под услов кој ќе одговори точно да го пуштат од лудница. Првиот: 2+2 = 300... + повеќе