Поклон од Дедо Мраз

- Шо сакаш ти од Дедо Мраз охохохо.
- Па 4 дена не сум јадело.
- Охохохо, кој не јадел, нема поклон!!!

Повеќе од ВицотекаУмреле баба и дедо вегетаријанци цел живот на здраву храну идев куде Господа и он ги кажуе дека ќе идев у рај. Улазав... + повеќе

Дошла плавуша од возачки испит и ја прашува другата плавуша: - Не разбирам како паднав на возачки испит? Дојдов до... + повеќе

Во нашата земја место има за сите. Можеби ќе недостигаат крстови!

Кога ќе се омажиш за никој и ништо, добиваш ништо.