Пред 40 години

Еден постар човек отишол кај волшебникот да побара помош.
- Дали можеш да ми ја симнеш клетвата што ми ја фрлија пред 40 години?- Го прашал.
- Можеби и ќе можам, само треба точно од збор до збор да ми ја кажеш. Му одговорил волшебникот.
Не двоумејќи се човекот рекол:
- А сега ве прогласувам за маж и жена!!!

Повеќе од ВицотекаДиректорот и секретарката почнуваат да се сексаат.... - Директоре, влеговте ли ? - Да ! - Леле колкав Ви је.....

Возач минува низ црвено светло и го запира полицаец: - Зарем не виде дека е црвено? - Да, видов, ама тебе не те видов.

- Имаш цигара? - Ќерко, ти пушиш? - Па што ќе правам после секс? - Ти имаш секс? - А ти бре татко... + повеќе

Мажот и го подметнува весникот под нос на жената - Прочитај ја оваа статија за рибите, мила. - Зошто? - Од нив би... + повеќе