Медицинска сестра

Што можете да соберете од гола медицинска сестра?
- Само дежурниот доктор.
Вицотека:

Повеќе од ВицотекаШто е заедничко за клиторисот, ВЦ школката и годишнината? Мажите секогаш ги промашуваат.

Малото Пере му вика на татко му: - Тато, ај да а продајме мама. - Оти бре сине? - Ами, ја не цицам више, ти не а е*еш... + повеќе

Некој црнец во пустина ќе умрел од жед кога покрај една оаза нашол вирче вода во кое пливала една златна рипка. - Аман... + повеќе

Жената го фаќа мажот во кревет со малолетничка и почнува да пцуе, а мажот на тоа: - Како не ти е срам да пцуеш пред... + повеќе