Опаш

Играат карти во парк кучето и газдата, проаѓа некој тип и:
- Леле што ти е паметно кучево.
- А па не е баш, секогаш кога ќе добие добри карти мавта со опашот!

Повеќе од ВицотекаНекој човек и со десет евра отишол во јавна куќа и го прашува што може да добие за 10 евра Макрото му одговара: -... + повеќе

Некоја жена сакала да си купи вибратор и отишла во секс шоп. Продавачот и рекол да си одбере од закачените вибратори на... + повеќе

Kako reagiraju Engleskinja, Francuskinja i Fata kad ih muž zatekne s drugim muškarcem u krevetu? Engleskinja: - Džone,... + повеќе

Како се вика Мексиканец што ја изгубил колата? - Карлос.