Пак те ќарив

Игра Трпе покер со другарите и едно време:
Трпано вари кафе, пак те ќарив!!!

Повеќе од ВицотекаКога лажгото каже дека лаже, висина е!

Двајца пријатели разговараат: - Брат, ако дојде крај на светот што ќе правиме? - Е што ќе правиме? - Пакуваме куферите... + повеќе

- Зошто женските џуџиња не користат тампони? - Се сопињаат од кончето.

Што е среќа во несреќа? - Кога жена ти ќе ти признае дека имаш најголем во цела зграда!