Масна храна

Си ветив себеси дека ќе држам диета, дека нема да пијам алкохол и нема да јадам масна храна.
По две недели изгубив 14 дена.

Повеќе од ВицотекаСи бил еден рибар и си фатил златна рипка. Рипката го моли да ја пушти и му вели дека ќе му исполни три желби. А... + повеќе

Што се дешава к'д две плавуше се затрчив да се гушнев? - Скрши се огледало!

Новопечен морнар е на своето прво морско патување кое претставувало и крстарење. Но, нешто очигледно не му е јасно па... + повеќе