Ручек за два дена

Srce moje, šta ima za ručak?
• Ništa, mužiću moj!
• Pa i juče je bilo ništa?!
• E, pa skuvala sam za dva dana!

Повеќе од ВицотекаНе су сви жене исти? Има и бетер!!!

Мало пиленце ја прашува мајката кокошка: - Мамо, мене штркот ли ме донесе? - Да, само не кажувај му на татко ти!

Си биле две проститутки и едната прашува другата: - Маче како на работа? - Ќути од работа не можам да прднам!!!

Разговараат двајца другари. - Луд е оној кој зборува и никој не може да го разбере. Ме разбра ли што сакав да кажам? -... + повеќе