Дома си е дома

Кризата обиколувајќи го целиот свет, стигнала до Македонија и рекла:
- Каде и да одиш, дома си е дома!

Повеќе од ВицотекаЌе добиете слобода на говор ама после тоа не сакам повеќе да ве слушнам!!!

Што е главоболка: Контрацепсицко средство најчесто користено од страна на жените во 90-те.

Кој го родил Чак Норис ? Тетка му. А знаете ли зошто! Затоа што никој не смее да ја ебе мајка му на Чак Норис.

Отишол Цветко на пазар и прашува? -Колку се јаболкиве? Колку повеќе земеш толку поефтино. -Епа пуни додека не станат... + повеќе