Предност

Igraju fudbal popovi i časne sestre:
Časne sestre imaju veliku prednost imaju golmanku koja ga nije primila 43 godine.
Вицотека:

Повеќе од ВицотекаМоре мажу, ми вети ќе се вратиш во 10, а сега е 1 по полноќ ? - Па како 1 кога е 10 мори жено ?!?! - Како да не, сега... + повеќе

Еден орел, седи на врв на една огромна карпа и пуши трава. Седи така и си вели сам на себе „кој цар сум јас еј...“... + повеќе

Дебело сам т'нак с'с паре !

Sedi ostareli Haso pred kućom i naleti komšija Mujica i sedne da malo popričaju. Mujica upita: • Bolan, Haso, oprosti... + повеќе