Чистачката е крива

Во одделот за интензивна во Скопје секоја недела точно во 11 часот умираат пациентите во истата соба и кревет, без оглед на нивната состојба. Лекарите стануваат многу загрижени поради тоа што не можат да ја утврдат причината за смртта на пациентите.
Некои дури претпоставуваат дека се појавува некоја натприродна сила во тоа време. Еден ден, одлучиле да се соберат во неделата во 11 часот и конечно да дознаат што се случува . Некои од нив дошле со дрвени крстови, бели лукови, со цел да се заштитат од злото.
Кога часовникот означи 11 часот, влегува чистачката во собата, го исклучува системот кој го одржува пациентот во живот, и ја вклучува правосмукалката...

Повеќе од ВицотекаБарав жена преку оглас, се јавија стотици со молба Земете ја мојата!!!

Влегува полицаец во продавница... Полицаецот: Имате ли маргарин? Продавачот: Може ли Добро Јутро? Полицаецот: Добро... + повеќе

Едино полошо нешто од мужа што не се враќа дома на време, е муж што се враќа дома пред време !

На клупа во парк разговараат двајца стари пензионери Госпоѓата го прашува господинот: Колку години имате? Тој: 95. Таа... + повеќе