4 врсти на секс

Постојат 4 врсти на секс и тоа:

Комичен - имаш со што , а немаш со кој!
Трагичен - имаш со кој , а немаш со што!
Социјален - имаш со што , имаш со кој , а немаш каде!
Филозофски - имаш со што, имаш со кој, имаш и каде, но Зошто???

Повеќе од ВицотекаКомичар - човек кој е постојано во кома Роман Полански - Циган земјоделец Роми Шнајдер - Јасно е Гром - Циган... + повеќе

ТВ екипа прави интервју со Баци пред ТЦ Бисер: - Во кое време живеевте подобро во Титиво време или сега. Баци: - Боље... + повеќе

Што е недоразбирање? - Кога ќе ја викнеш комшивката на кафе, а таа само ќе го испие кафето и ќе си замине!

Се јавува жената на мобилен кај маж и и се дере: Каде си до сега идиоту еден? Драга ја памтиш ли златарата каде се... + повеќе