Мажење на брзина

За оние кои сакаат набрзинка да се омажат, а не го познаваат доволно карактерот на својот избраник, однесето го на тавче гравче и …. анализирајте!

Културен – прди и вика ”Пардон”!
Дволичен – прди и вика ”Кој прдна?”
Циничен – прди и те гледа право во очи
Кавалер – Пушта дамата прва да прдне
Песимист – Уште не прднал мисли дека се усрал
Безобразен – Прди од задоволство
Сноб – Прди само во добро друштво
Чувствителен – Прди и вика ”Ах”!
Сентиментален – Прди и мисли како би било да не прднеше
Нестрплив – Едвај чека да прдне
Дискретен – Прди и вика ”Нека остане меѓу нас!”
Глумец – Прди и чека аплауз
Страмежлив – Прди и поцрвенува
Таинствен – Тој не прди туку пува
Лажливец – Прди и вика ”Со уста прднав”
Колегијален – Дозволува и другите да прднат
Штедлив – Прди само во затворена соба
Шегобиец – Прди и вика ”Кој прди зло не мисли”
Неспособен – Потпрднува цел ден и никако да прдне
Оптимист – Прди и се надева дека никој нема да чуе
Пензионер – Прди и вика дека во негово време подобро се прдело
Баксуз – Прди и се усерува в гаќи
Фалбаџија – Прди јако за сите да чујат

Повеќе од ВицотекаМало албанче го прашало татко му каква држава била СФРЈ по уредување. Стариов за да му објасни на детево му дал пример... + повеќе

Трпана наполнила 50 години и решила да си направи пластична операција на вагиналните усни, за да се подмлади. Се... + повеќе

Како мажите вежбаат на плажа? - Го собираат стомакот навнатре секогаш кога ќе видат бикини.

Три брачни пара слават годишница на брак во еден хотел.. После вечерата секој пар оди во својата соба. Утрото, мажите... + повеќе