Девици

Зошто месојадците сакаат да јадат девици?
Не биле прскани!!!

Повеќе од ВицотекаДевојката: Не се чуствувам добро денеска. Дечкото: Штета, a баш мислев да те носам на шопинг. Девојката: Хаха, јас се... + повеќе

Две макароне ќе идев да се венчав у цркву, гледа ги поп па им вика: - Марш надвор, не венчамо припадници на ист пол...... + повеќе

Zgodna studentkinja nikako da položi ispit pa je profesor malo kritikuje. Ona, svesna svoje lepote i šarma, reče: •... + повеќе

Влегува Трпе кај забар и му вели: - Колку ти е вадење? - 500 денари. - А без анестезија? - Така, 350 денари! - Добро... + повеќе