Дечко во црква

Влегува дечко во црква да се исповеда:
-Грешев оче, многу грешев со комшиката во плевната.
-А колку пати?
-Пааа, попе јас дојдов да се исповедам, не да се фалам.

Повеќе од ВицотекаТазе Јапонски Оглас Продавам куќа, се наоѓа на повеке локации!!!

Мало пиленце ја прашува мајката кокошка: - Мамо, мене штркот ли ме донесе? - Да, само не кажувај му на татко ти!

Ќерката: Мама сакам коњ? Ќе го добиеш, ќерко кога ќе се омажиш!

Човек фаќа златна риба и оваа му вели: - Ако ме пуштиш ќе ти исполнам 3 желби, ама се што ти ќе посакаш комшијата ќе... + повеќе