Банана на пат

Гледа цајкан банана на патот и си вели:
Да му се сневиди, пак ќе паднам!

Повеќе од ВицотекаТрпе решил да му признае нешто на својот пријател па го викнал на гости и му вели: - Морам да ти признаам. Јас сум геј... + повеќе

Се оженил Блажо за Јапонка. Му дошле на гости Маца и Ристо, и го прашуват: - Море Блажо, како се разбираш со неа? - Со... + повеќе

Трпана му се дере на Трпе: - Сите мажи се говеда! - Да, драга. Апсолутно сите. - И ти исто така! - Јас сум најголемото... + повеќе

Google е толку интелигентен што веќе ништо не можеш да сокриеш од него. Вчера, на пример, пишувам: Барам работа во... + повеќе