Ме сакаш

- Ме сакаш ли?
- Да.
- Многу ли?
- Многу.
- А што ти се допаѓа најмногу?
- Пивото.

Повеќе од ВицотекаХасо го прашува Мујо: - Мујо, сакаш ли ти секс во тројка? - Ма што сакам, обожавам! - Е па, трчај одма дома!

Прашуе га учителка малога Перица: - Имаш седам јабуке и ја те замолу да ми дадеш две. Колку ќе ти останев? - Седам.

Грујо отвара нов пензионерски дом, а насобраните пензионери скандираат: - Фала ти за среќното детство! - Фала ти за... + повеќе

Разговара мајка со својот син: - Добро, синко мајчин, до кога мислиш така? Украде се што имаш во животот! Синот: - Што... + повеќе