10км дневно

Јас би бил најсреќен кога сите би пешачеле по 10км дневно.
Што сте вие, лекар? -Не јас сум чевлар.

Повеќе од ВицотекаPita Haso Muju: • Mujo, da li ti veruješ u ljubav na prvi pogled? Mujo će: • Jarane, naravno da verujem, gde bi se ja... + повеќе

Не прави прељуба... Ако не наидеш на добра прилика.

Синчето го прашува таткото в продавница: – Што е ова? – Тоа се сине, кондоми. Служат за практикување на безбедни... + повеќе

Тип вози 200 km на час. Го запира полицаец: - Добро господине, свесни сте дека возите 200 km на час!? - Да, да, и вие... + повеќе