Индивидуа

Што е тоа интелектуалец?
Тоа е индивидуа која поседува способност за размислување подолга од два часа за нешто што не се нарекува секс.

Повеќе од ВицотекаРазговараат Хрват и Словенец. - Вчера ја сонував твојата Љубљана, - му вели Хрватот – Беше страшно, куќите гореа, крв... + повеќе

Разговараат две плавуши: - Слушна за Маца? Се фатила со ветеринар. - Аууу, што ќе и е старец? - Не ветеран мори, туку... + повеќе

Една плавуша влегува во пекара и прашува: - Што имате од пецива? - Само момент. - Добро, дајте ми 2 моменти и 1 јогурт

Енглез: - Мојата жена во кревет е како лавица. Француз: - Мојата е жена нежна како пеперутка. Трпе: - Па ни мојана не... + повеќе